blog

Kicsi a pöcsöm hát levágom!

Gondoltam ezt elmesélem: az imént olvastam egy cikket miszerint: egy kínai egyetemista levágta a saját péniszét mert barátnője túl kicsinek találta azt. Hmmm… Vajon miért megoldás az, ha egy piciny dologból még kurtábbat csinálunk? Amúgy ez egy olyan hírnek tűnt ami érdemes arra, hogy nagyobb közönséggel is megosszam, így közöltem azzal a cirka 15 fővel akivel abban pillanatban egy irodában ültem. Már csak azért is, mert állítólag utána a cimboránknak volt még ereje sétálgatni az iskolája kampuszán letolt nadrággal. Egyből felmerült bennem a kérdés, létezhet ez? Mármint, hogy bárkiben, ha erős mentális zavarban küszködik is, miszerint ezt az aktust követően még járkál egy jót a parkban az óriási, keményen meredve ágaskodó nyírfák bozontos árnyékában? 😛

Rá is kerestünk angolul a Google-ben és meglehetősen sokakban felmerül a kérdés: mi történik az emberrel miután lemetszi a családi égszert. Ki gondolta volna, ez ilyen széleskörű érdeklődés kísérte témakör?

Egy munkatársam ezen túl még említést tett arról a szomorú tényről, hogy a kínaiak körében gyakori egy sajnálatos pszichés eltorzulás. Egy típusú testkép zavar, ami folytán tömegével meg vannak arról győződve miszerint: ők egy olyan fizikális elváltozásban szenvednek ami során a hímtagjuk nem kifelé, hanem befelé nő. S ez az oka annak, hogy pici a cölöp. Minden nap lehet tanulni valamit. Bámulatos hol tart ma már a tudomány!

Tagged

About Vörös Zoltán Hero

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés