blog

Igénytelenek férfi honfitársaink?

Kép forrása: boston.cbslocal.com

Haj-haj. Lassan senki nem fogja nekem elhinni miszerint nem vagyok jó véleménnyel Csernus Imréről, hisz folyton vele példálózok és vagy 3-4 könyvét is elolvastam… Puzsér Róberttel kell egy nótát fújnom, a doki szerintem is destruktív sok tekintetben és a módszerei morális okokból finoman szólva is megkérdőjelezhetőek. Azt, hogy miért, abba nem merülnék el most mélyebben, továbbá Puzsér kifejezetten jól megérintette a probléma csimborasszóját. Az ezt tartalmazó okfejtést pedig belinkeltem ide nektek.

Viszont mindezek ellenére vannak értékes gondolatai és sajnos amikor a nagyfater arany zsebórája bele esik a wc-be megéri matatni kicsit a lében… Imre gondolatai, viselkedése, mint írásban, mint szóban olyan akár az esetünkben felhozott felettébb undorkeltő fajansz, de sajnos néha van benne egy értékes zsebóra amit kár volna otthagyni.

Volt egy nagyon helyes megállapítása például arról, hogy nemzetünk férfiai, kiváltképpen a középkor felé haladva igen csak igénytelenek magukkal szemben. Mármint a küllemük tekintetében. Az intellektust most hagyjuk is.

Amikor felszállunk egy belvárosi buszra, mondjuk a hetesre: biztos, hogy lesz körülöttünk egy pár fokhagyma, szalonna, dohány, alkohol vagy test szagot árasztó rosszul öltözött a meglett kor felé haladó manus.

Sokan még kövérek is vagyunk. Arról mégis határozott elképzeléseink vannak milyen egy jó nő! Sőt egyenest elvárásaink vannak! Ezen sokat töprengtem és nem akarok átesni a ló másik felére, mindazonáltal semmiképpen nem akarom részét képezni a többségi büdös szájú, büfögő, sörvedelő, részeges fingógépeknek, akikről azt hazudják, hogy azok a férfiak. Ugyanis bizonyos mindennapi fogalmakat igenis szeretnék jelentéstartalommal megtölteni és abban a hitben élni, hogy férfinak lenni több mint hímivarúnak születni és akkor még a fütyivel járó erkölcsi kötelességekről nem is szóltam, miszerint a férfi legyen minta, a családja oltalmazója és így tovább.

Tagged ,

About Vörös Zoltán Hero

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés